IZRADA WEB STRANICA ZA TURIZAM

DOSTAVA PODATAKA ZA WEB STRANICU

dostava podataka
Da bi mogli izraditi web stranicu koja će vjerno predstaviti Vašu turističku ponudu, morate nam osigurati gomilu podataka. Morate nam dostaviti podatke o izgledu i poziciji objekta, sadržaju okoliša, udaljenosti do interesantnih odredišta, informacije o zabavnim, kulturnim i gastronomskim događajima u mjestu...
Pa onda opis svakog apartmana, pozicija u objektu, broj soba, broj kreveta, ima li terasu, sadržaji u kuhinji, kupaonici. Zatim cjenik za svaki apartman, pa kalendar raspoloživih termina, način rezervacije i plaćanja itd.
Ne, nećemo Vam slati upitnike, niti Vas nazivati telefonom za svaku sitnicu, kao što ni Vi nećete morati nazivati radi promjene cijene, kalendara rezervacije ili kupljenog zamrzivača ili računala ili dječjeg krevetića.

Sve podatke relevantne za izradu web stranice dostaviti ćete nam tako da ćete se registrirati, pa se onda prijaviti u sistem sa svojim korisničkim imenom i lozinkom. Program Vas onda vodi dalje, sami ćete odgovoriti na postavljene upite o udaljenostima, sadržajima i uvjetima, te kreirati DEMO verziju stranice.
Poželjno je da postavite i slike, ako ne budete zadovoljni kvalitetom slika, nama će biti olakšan posao kod zamjene jer nam nećete morati objašnjavati koju sliku želite na kojem mjestu. Što se tiče slika više možete pročitati u odjeljku IZBOR SLIKA.

I sada ono najvažnije: kao što smo već rekli da Vas izrada DEMO varijante na ništa ne obavezuje, tako je važno znati da bilo koji pokušaj izmjene ili kreiranja podataka, na isti način i uvijek možete promjeniti. Slični programi kao ovi za izradu web stranice, biti će Vam instalirani i na budućoj vlastitoj web stranici na Vašoj domeni, tako da korisnik vrlo jednostavno unosi sve naknadne promjene sadržaja, cijena, rezervacija, pa čak i dodavanje novih apartmana ako se za koju godinu proširite.