IZRADA WEB STRANICA ZA TURIZAM

PLAĆANJE

fotografije za WEB stranicu
Nastojali smo da našim korisnicima pružimo maksimum kvalitete za vrlo konkurentnu cijenu. Zato smo odlučili da ne naplaćujemo ništa dok korisnik ne stekne uvid u izgled i sadržaj stranice, te da tek onda odluči da li će koristiti našu uslugu ili ne.

Zato Vam pružamo mogućnost da se registrirate i korištenjem našeg DEMO programa simulirate približni izgled Vaše buduće stranice. To je Vaše početno ulaganje i trošak je 0 kuna i oko 2 sata Vašeg vremena.

Prilikom kreiranja DEMO primjera, naći ćete program koji se otvara klikom na ANALIZA CIJENE. Unosom traženih parametara možete vidjeti koliki bi Vaš ukupni trošak bio. Taj program ima opciju PRIPREMA PONUDE koji nam elektroničkom poštom može dostaviti informaciju o Vašem interesu za izradu stranice, kao i o željenom sadržaju iste.

Na osnovu primljenih podataka u vrlo kratkom roku ćemo Vam odgovoriti i predložiti izbor domene i providera (serverskog poslužitelja). Istovremeno ćemo Vam dostaviti neobavezujući predračun za te usluge. Cijena najma domene za godinu dana je obično 50 - 85 kuna, ovisno o tipu domene.
Godišnji trošak najma diskovnog prostora i linija je oko 125 kuna kod odlične tvrtke.

Uplatom po tom predračunu, smatramo da je postignut dogovor o izradi stranice. Ne tražimo nikakvu akontaciju, ugovoreni iznos za izradu stranice platiti ćete tek kada Vam isporučimo gotov proizvod.

Za plaćanje ćemo Vam tek tada dostaviti račun na prethodno dogovoreni iznos, koji već sadrži PDV i koji možete platiti na bilo koji uobičajeni način putem pošte ili banke.