IZRADA WEB STRANICA ZA TURIZAM

PROCJENA TROŠKA IZRADE

Popunite ponuđeni upitnik i procijenite trošak izrade web stranice za Vaše apartmane. Izračunati iznos je sa PDV-om i plaća se tek nakon isporuke stranice.
Osim tog iznosa, a nakon dogovaranja izrade stranice, korisnik je dužan uplatiti godišnji trošak najma domene i servera na osnovu ponude koja će Vam biti poslana elektroničkom poštom. Ovisno o tipu domene taj iznos je oko 210 kuna.


U osnovnom paketu nudimo hrvatsku varijantu + 3 jezika po Vašem izboru. Iz donjeg popisa izaberite jezike koje želite na svojoj stranici. Svaki izbor iznad 4 se posebno naplaćuje radi troškova prevođenja.
JEZICI:
hrvatski
engleski
talijanski
njemački
slovenski
poljski
francuski
španjolski
mađarski
češki
Odaberite osnovni jezik stranice (home page). Kod indeksiranja stranice taj jezik će biti prvi obrađen i najbolje će biti plasiran na tražilicama. Za hrvatsku je to obično hrvatski ili engleski jezik. Ovisno o izboru jezika ćemo Vam predložiti i izbor adrese (domene) stranice.
POČETNI JEZIK
(HOME PAGE):
hrvatski
engleski
talijanski
njemački
slovenski
poljski
francuski
španjolski
mađarski
češki
Opis mjesta u kojem nudite Vašu turističku ponudu može pridonijeti znatno boljem plasmanu Vaše stranice. Prilikom navođenja interesantnih povijesnih, kulturnih i zabavnih sadržaja, čestim ponavljanjem ključnih riječi i imena mjesta, postiže se bolje rangiranje web stranice. Možete izabrati samo prikaz na osnovnoj stranici ili na svim odabranim jezicima. Tekst treba sadržavati do 1200 znakova i ilustrira se sa 3-4 slike.
OPIS MJESTA:
ne hvala
samo home page
svi jezici
Nakon ugovaranja smještaja, uobičajeno je od gosta tražiti uplatu predujma na ugovorenu cijenu, kao garanciju od nopravdanog odustajanja. Danas gotovo svi gosti koji su našli smještaj korištenjem računala imaju na raspolaganju PayPal sustav plaćanja. Ako im ponudite mogućnost da izvrše uplatu na taj način, mnogo manja je mogućnost da se predomisle ili jednostavno odustanu ako moraju otići na banku izvršiti uplatu. Argument više je da uplatom na Vaš PayPal račun cijeli posao je zaključen nekoliko minuta nakon što gost primi odgovor na svoj upit. Ova usluga nije u standardnom paketu i kompletan proces i obuku korisnika naplaćujemo 200kn.
UPLATA PREDUJMA PUTEM PayPal sustava
ne hvala
da, želim svoj PayPal račun
Posjetitelji web stranice obično šalju upite ili rezervaciju putem e-mail poruke. Nudimo Vam paralelno slanje SMS poruke na mobitel sa informacijom da možete pregledati poruku u Vašem pretincu elektroničke pošte. Cijena od 100 kuna Vam garantira oko 200 poruka ili najmanje 3 godine korištenja ove usluge.
SMS PORUKE:
ne hvala
da, želim SMS poruke
Za objekte sa više od 4 smještajne jedinice, naplaćujemo dodatnih 50 kuna za svaku daljnju jedinicu
BROJ JEDINICA:
 


  
Ako imate dodatnih potreba ili trebate detaljnije objašnjenje, molimo Vas da nam se obratite e-mailom. Rado ćemo odgovoriti na svaki Vaš upit.