IZRADA WEB STRANICA ZA TURIZAM

REGISTRACIJA

fotografije za WEB stranicu
Svako veliko putovanje započinje prvim korakom!
Treba Vam web stranica za Vašu turističku ponudu, ali se ne možete odlučiti između stotina oglasa, koji se nude na internetu, sve jedan primamljiviji od drugog.

Vaš prvi korak kod nas je da se registrirate, za početak je dovoljno Vaše ime i mail adresa, kako bi Vam poslali korisničku šifru i lozinku.

S tim podacima, možete se prijaviti (logirati) na našu aplikaciju i za 1 - 2 sata rada na računalu dobiti uvid kako bi Vaša web stranica otprilike izgledala.

Ako budete zadovoljni s ponuđenim, a uvjereni smo da nitko ne nudi ni približnu kvalitetu za cijenu koju mi nudimo, dio posla je već obavljen. Nakon što dobijemo prijavu Vašeg interesa za suradnju, kontaktirati ćemo Vas vrlo brzo radi usaglašavanja izbora web adrese (DOMENE) za Vašu novu stranicu.

NAPOMENA: Vaša registracija Vam omogućava da izaberete približni izgled stranice i izradite probnu varijantu i tako testirate njen rad, izgled i funkcionalnost. Registracija i testiranje se radi na našoj drugoj web stranici www.apartmani-izrada-webstranica.com.
I ono najvažnije, sa registracijom i izradom testnog rješenja, niste preuzeli nikakvu obavezu da to rješenje i naručite i platite.


Možete napustiti ovu stranicu, nastaviti analizirati informacije koje smo Vam pripremili ili se registrirati odmah!

REGISTRIRAJTE SE SADA