IZRADA WEB STRANICA ZA TURIZAM

ROKOVI ZA IZRADU

fotografije za WEB stranicu
Zahvaljujući višegodišnjoj pripremi programskih rješenja, dizajnerskih uzoraka i vlastitih software-skih alata u mogućnosti smo realizirati projekt u vrlo kratkom vremenu.
Nakon što nam iskažete svoje želje i potrebe, predložit ćemo Vam slobodnu domenu koja najbolje odgovara odabranom startnom jeziku. Kada usaglasimo potrebne detalje, rezervirati ćemo za Vas domenu i prostor na serveru i poslati Vam mailom fakturu za slijedeću godinu dana. Taj iznos se kreće oko 210 kuna, ovisno o odabranoj ekstenziji domene (.com, .info. .net ili slično). Istovremeno ćete dobiti informaciju o garantiranoj konačnoj cijeni stranice i pismenu obavijest o preuzetim garancijama rada i održavanja stranice.
Nakon što uplatite traženi iznos, počinje teći rok od 15 dana za isporuku gotovog usaglašenog, testiranog i optimiziranog rješenja. Jasno, mnogo prije ćete dobiti radnu verziju stranice, kako bi prema Vašim prijedlozima mogli izvršiti personalizaciju oblika, izgleda i boja stranice.
U iznimnim slučajevima, kada ne možemo odmah pristupiti realizaciji obavijestiti ćemo Vas na vrijeme. To se ne odnosi za projekte gdje smo već usaglasili izbor domene i providera.